ervaringen

De foto’s zijn prachtig geworden! Ik had niet gedacht dat ik er zo mooi op zou staan en dat na zo’n vlotte fotosessie. Wat een fantastisch resultaat.

Dr. Anke Schuster-Koster

 

Op de foto gaan voelt al snel ongemakkelijk, maar bij Sylvia niet. Vooraf spreekt ze goed met je door wat je wilt, zoals het doel van de foto, de uitstraling die je wilt bereiken en geeft ze tips voor kleur en kleding. Door haar vriendelijke en rustige aanpak en professionele aanwijzingen gaat de shoot als vanzelf met mooie en natuurlijke foto’s als resultaat! 

Anneloes Scholing

 

Tijdens de Startersdag van de KvK kwam ik in contact met fotografe Sylvia Germes. Zij maakte die dag profielfoto’s voor social media profielen en heeft ook mij gefotografeerd.
Zij weet in korte tijd een ontspannen sfeer te creëren, waardoor het poseren voor de foto’s erg leuk wordt en de resultaten heel naturel zijn geworden.
Ben je op zoek naar een professionele fotograaf voor foto’s voor je website, social media of folders, ga dan zeker eens langs bij Sylvia Germes.

Cathy van Nes

 

Sylvia heet een heel prettige manier om je op je gemak te krijgen, waardoor zij mooie “natuurlijke” foto’s kan maken. Ik ben helemaal tevreden met mijn portretfoto, nu op LinkedIn.

David Foster

 

De fotoshoot, waar ik best wel tegenop zag, verliep heel soepel doordat Sylvia duidelijke aanwijzingen gaf voor het poseren. Ze stelt mensen echt op hun gemak. Ik kan mensen echt aanraden naar haar toe te gaan voor een leuke fotosessie. Ik ga de foto gebruiken voor mijn toekomstige website.

Erna Oosterhuis

 

Sylvia is als geen ander in staat om een ontspannen fotosessie te organiseren, met prachtige resultaten. Een pasfoto laten maken was voor mij altijd een crime. Op de kruk schoot steevast de kramp in mijn gezicht door overmatige zelfreflectie. Niet bij Sylvia. Vriendelijk dirigeerde zij mij in allerlei posities, waarbij ze alle tijd nam, hoewel ik aan het einde van een voor haar drukke dag kwam. Vrolijk werd ik er vanzelf van. Niet gemaakt, voor toekomstig publiek, maar door Sylvia. Na het fotograferen was er weer alle tijd voor het selecteren van geschikte profielfoto’s. En dat was ook wel nodig, want elke foto was goed!

Esther Wiersma, Groningen

 

Ik heb een fotoshoot voor zakelijke profielfoto’s voor op mijn cv en mijn LinkedIn bij Sylvia gedaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Sylvia is heel vriendelijk en coacht goed tijdens de shoot. Ze denkt mee over het doel van de foto’s en welke houdingen hierbij passen. Ik had wat haast met mijn foto’s en Sylvia heeft de foto’s daardoor binnen 2 werkdagen aangeleverd. Top service!

Kevin Hofman

 

Sylvia is een spontane, vrolijke fotografe die haar werk serieus neemt en je op je gemak stelt. Zij zorgt ervoor dat je zo natuurlijk mogelijk op de foto staat. De foto die zij van mij gemaakt heeft gebruik ik nu, met veel positieve reacties, op social media. Sylvia, bedankt voor de mooie foto’s.

Patricia Boshamer, www.budgetcoachvanhetnoorden.nl

 

Sylvia houdt van aanpakken en aarzelt niet hoe ze het beste portret van jou kan maken. Ze is vakkundig, vriendelijk en enthousiast in haar werk. Je voelt je bij haar op je gemak en dat zie je terug in je eigen portret!

Roos Meerkerk, Bureau Rooskleurig